Gödöllői Innovációs Központ Kft.

Herbaporta

A Herbaporta fő profilja a falusi vendégasztal szolgáltatás, ahol János és felesége, Andi helyi alapanyagokból, eredeti ételeket készítenek hatalmas szeretettel a szívélyes falusi vendéglátás jegyében.


Ételeik alapanyagául szolgáló zöldségek, gyümölcsök, saját vegyszermentes gazdálkodást folytató gazdaságukból származnak. A fűszernövények és gyógynövények közül számos fajta szintén a gazdaságukból kerülnek begyűjtésre. A gyűjtött gyógynövényeket csak biztonságos területről szerzik be, forgalomtól mentes helyről, így azok a természet minőségét képviselik.

A gyümölcslekvárjaik, szörpjeik mesterséges színezéket, adalékanyagokat, tartósítószert nem tartalmaznak. A tartósítás kizárólag hőkezeléssel történik. A gyümölcslekvárok 25 % hozzáadott cukrot tartalmaznak. Gyógynövényszörpjeik 30 % hozzáadott cukortartalommal készülnek. Nagy hangsúlyt helyeznek a vidéki kultúra, a hagyományok megőrzésére, és ezen keresztül az önfenntartó családi modell bemutatására.

Hírek

Nincsenek hírek ebben a kategóriában