A Hungarian Table Top Kft. halimbai üveggyára, a Balatontól kb.25 km-re fekszik. A Halimba-Crystal minden...
A Vászolyi Sajtmanufaktúra működésének alapja a hagyományos eljárások alkalmazása modern eszközök segítségével. Termékeinek minőségét garantálja...
A Terazza Bistro & Bar igazi színfoltja Sümegnek mind a vendéglátás mind a természeti látványosság...
Falusi vendégasztal szolgáltatás a helyben megtermelt zöldségekből és gyümölcsökből, házi készítésű ételekkel. Gasztro kultúra, természeti...
A Ferenc Pince és Csárda igazi kuriózum a Balaton-felvidéken. Sok érdekessége közül azokat emeljük ki...
Hollósy Zsombor a családi gazdaságban nevelkedett bele a borászkodásba, majd kertészmérnöki tanulmányai után már jóval...
Bakos István és családja 1996-ban kezdte a méhészkedést akkor még három méhcsaláddal. Az évek során...
A prémium minőségű termékek készítéséhez jó minőségű, vegyszermentes alapanyag kerül felhasználásra a saját kertből vagy...
Kokó szerint a méz előállítása során az egyik legfontosabb minőségi követelmény, hogy kizárólag a méhek...
Sebestyén József és felesége saját magyar tarka teheneiktől származó teljes tejből készíti fenséges termékeiket. Különleges...
A művészházaspár 2007 őszén költözött vissza Paloznakra. Vásznaikon a Pannon táj és a Balaton szépségeit...
A Palota Pince az ország egyik legimpozánsabb és kiemelkedő történelmi múlttal rendelkező pincéje.Az idelátogatókat nemcsak...
A Deák Attila és felesége által létrehozott Kűvölgy Tanya – Kűvölgyi Manufaktúra sajtjai kecsketejből készülnek....
Tihanytól hét kilométerre a műemlék-vízimalom szomszédságában áll a Huszár vendéglő. Kétszer negyven fős különteremben és...
Tibor több méhcsaláddal gazdálkodik, de a családok szaporítása folyamatos. A minőségi termékeket biztosítják a környék...
A „Szezon” termékcsalád megalkotója, Tóthné Szilágyi Andrea alapelve termékei előállításánál, hogy inkább kevesebb legyen a...
Nincsenek hírek ebben a térségben: Éltető Balaton-felvidék
Nincsenek túraútvonalak ebben a térségben: Éltető Balaton-felvidék